Je natuurlijke zelf

Wim Hermans

World Wide Circle of Light

Alleen al van de titel word ik enthousiast. Dit is een droom die ik al langere tijd koester.
Het gaat over een lichtveld dat elk uur door duizenden mensen wordt versterkt, gevoed met liefde en licht.

Daarvoor hoef je alleen 1x per dag, 10 a 15 min af te stemmen op het veld van de circle. Je kunt je daar dan op je eigen manier mee verbinden. Je zou dat kunnen doen door erop te mediteren, of door reiki in te zetten of welke andere energetische manier van energiedoorstroming gebruiken.

Het maakt in wezen niet uit want de cirkel is bedoeld voor iedereen, in een stap op weg naar solidariteit. Als je hetzelfde wilt bereiken is dat altijd mogelijk ook al ben je niet altijd met alles gelijkgestemd. Als het doel en intentie maar hetzelfde zijn.


Maar goed een droom dus. Die zich al langere tijd in mijn hoofd afspeelt en al grootse proporties heeft aangenomen zonder dat er nog maar iets is gebeurd. En het tijdstip van beginnen had ik gedacht op eerste kerstdag ’22, feest van het licht. Leek me wel wat. En hoe moeilijk kan het zijn om dat voor elkaar te krijgen? Een tekst die je als een steen in het water gooit waarbij de rimpels vanzelf op termijn voor uitbreiding, vergroting van de cirkel zorgen. Maar ja of die rimpels dan ook krachtig genoeg zijn om de oceanen ook over te steken? Daar heb je wel een mega meteoor voor nodig om dat voor elkaar te krijgen. Praktisch gezien liep mijn droom nu toch tegen wat haken en ogen aan.


Aangezien ik niet de krachtige computervaardigheden heb die misschien benodigd zijn merkte ik al gauw dat ik hierbij echt hulp nodig heb. Daar vraag ik niet zo gauw om. Doe het makkelijker allemaal alleen. Een lieve zeer creatieve vriendin had aangeboden een logo te maken en met de nodige aanzetproblemen op de computer te helpen.
Dus geen vuiltje aan de lucht? Vrijdags voor kerst zetten we dat op, maken een tekst en……. ziek. Alles leidde ernaar toe dat het niet ging gebeuren. Ben mezelf goed tegen gekomen. Te goeder gewoonte had ik het al tegen veel mensen verteld en onder die druk lukt meestal alles wel.
Deze x was dat dus niet zo. Ik merkte dat er veel meer nodig was dan ik me voor kon stellen. Dat er misschien ook wel meer hulp nodig is. Vragen als: laat je mensen inschrijven en kan mijn computer dat wel aan? Doe je dat op een ander mailadres want wat als het op mijn huidige is en kan ik dan nog mijn eigen mails vinden?


Een idee is om uit de lichtcirkel ook healing cirkels te laten ontstaan, in steden, dorpen, streken, daar waar er behoefte aan is: met een eigen kringleider.
Hoe pak je dat aan?
Typisch een geval van Wim organisatie. Eigenlijk geen organisatie, meer het laten ontstaan op een natuurlijke manier, maar dat kan niet altijd.


De droom is er nog. Nu ik dit allemaal de revue heb laten passeren is het volgende idee geboren. Een nieuwe start in de lente. Op of rond 21 maart (vastleggen doe ik maar niet meer, je hoort het wel). Ik las en hoorde ook dat er rond die tijd astrologisch en numerologisch en wie weet wat voor logisch nog meer energetische shifts plaats gaan vinden. Dus leek het me logisch er dan mee te beginnen. Stroomt het vanzelf mee met de nieuwe constellaties.
Dus nog ruimte om het meer te laten ontstaan.

Ben je enthousiast over het idee, ben je vaardig met computers en heb je zin en tijd om mij mee te helpen wat de technische kant betreft. Neem gerust contact op om er eens over te praten wat er allemaal mogelijk is.

Wil je meer weten, heb je vragen reageer via deze link: lightcircle2023@gmail.com

Warme groet, Wim O light O light

Verder Bericht

Vorige Bericht

1 Reactie

  1. Hans 14 maart 2023

    Ik ben benieuwd en zie uit naar de Lente!

Laat een reactie achter

© 2024 Je natuurlijke zelf

Thema door Anders Norén