Je natuurlijke zelf

Wim Hermans

Individueel

Shiatsumassage
Een energetische massage gebaseerd op het werken meridianen en acupunten waardoor je beweeglijker wordt, je zenuwstelsel krachtiger, je jezelf vrijer gaat voelen op alle aspecten in je leven.Toepasbaar op allerlei soorten klachten zowel psychisch als fysiek. Denk aan hoofdpijn, migraine, rug en schouder klachten, depressie, angst, reuma, enz. vraag gerust of het ook iets voor jou kan betekenen.

Klankheling
Alles is energie, vibratie. Ook ons lichaam en de organen en de daar bijbehorende fysieke en geestelijke aspecten. Elk met een eigen daarbij behorende frequentie. in afstemming op die frequentie maak ik klanken met mijn stem, soms stemvorken of klankschalen om daarmee de energie vrij te maken wat een diepe inwerking heeft in je. Ook tijdens massages maak ik deels gebruik van mijn stem.

Contact met de ziel
In je ziel is alles perfect zoals het is. In ons dagelijkse leven ervaren we dat heel vaak niet. Door contact te maken met je ziel kan je oude stukken die je hebt opgepikt in andere levens, dimensies, maar zeker in eerste instantie ook in dit leven, denk aan ouders, leraren, weer terugvoeren naar waar het vandaan komt en uit jouw systeem halen. Een intense manier van behandelen waardoor de stukken die je niet kan pakken/helen in je zelf weer hun plaats krijgen.

Gezicht- en houdingsanalyse
In elke behandeling ga ik uit van een (oosterse) diagnose door te kijken naar lijnen, kleuren in je gezicht en hoe die samenwerken. Door ook te kijken naar de houding en de juiste vragen wordt duidelijk waar oorzaken liggen van een probleem en waar de mogelijkheden om daar wat aan te doen. Mijn gevoel en innerlijk weten is daarnaast een belangrijke indicator van hoe ik te werk zal gaan.

Tarieven : Alle behandelingen € 75,- per uur.
Voor uitgebreid gesprek en behandeling € 110,- ( ongeveer 1 1/2 uur)

  • Ontspanningsbehandeling Shiatsu                                   
  • Losmaken rug, schouder en nek                                                      
  • Volledige shiatsu behandeling
  • met diagnose gesprek en klankheling                                                
  • Klankheling                                                                                      
  • Heling via contact met de ziel                                                            


Ik ben niet aangesloten bij een beroepsvereniging.
vergoeding via verzekering is dus niet mogelijk.

Voor afspraken, vragen of verdere info neem contact met mij op hier

© 2023 Je natuurlijke zelf

Thema door Anders Norén