Je natuurlijke zelf

Wim Hermans

Schumann Resonantie

Lieve Mensen,

Op zondagmiddag 25 juli van 13.00- 16.00u is er een demonstratie van de Schumann platte bij KIOM. Je vraagt je natuurlijk af wat is dat nu weer? (zie bijlage 2)

Rob en Dymph komen speciaal voor de demonstratie naar Eindhoven om je alles daarover te vertellen. En tegelijkertijd is er de mogelijkheid om te ervaren wat het voor je doet.

Mijn eerste ervaring met het apparaat was een openbaring voor me. Ik sliep beter, was pijnvrij en kon tot mijn verbazing een heel eind verder door mijn knieën zakken. Maar overall was ik in een opperbeste stemming in de weken daarna. Voelde me heel goed  en energiek.

Het is een apparaat dat je terugbrengt in de aarde frequentie. Een frequentie die we door milieuverontreiniging, medicijngebruik, ongezonde voeding, straling en meer zo’n beetje aan het kwijtraken zijn waardoor de connectie met moeder aarde minder wordt. Deze connectie is erg belangrijk voor onze (energetische) voeding, om ons gedragen en veilig te voelen. Het is een helende kracht die we steeds meer missen tegenwoordig.

Lees meer in bijgaande folder over waar het allemaal goed voor is.

Omdat er een beperkt aantal plaatsen is is het wel nodig je aan te melden. Je hoort dan ook hoe je de bijdrage voor de onkosten á €10,- kunt betalen.

Aanmelden kan bij mij, Wim Hermans
info@wimhermans.nu of 06-33726627

Verder Bericht

1 Reactie

  1. Christiane 8 juli 2021

    Super mooi! Ik heb inderdaad gezien hoeveel goeds het je deed nadat je zelf op die plaat had gestaan.

Laat een reactie achter

© 2023 Je natuurlijke zelf

Thema door Anders Norén