Je natuurlijke zelf

Wim Hermans

JIn Shin JYutsu ZOMERAANBIEDING

1998 waren onder andere Tom Monte en ik beide bestuursleden van het Oost West Centrum in Antwerpen, waar ik met andere leraren samen shiatsu opleiding gaf. Tom had van de andere leraren gehoord, dat wat ik aan de studenten leerde, volgens hen niet echt op Shiatsu leek. Als bestuurslid wilde hij graag weten wat ik dan wel deed; tijdens een behandeling bleven mijn handen vaak liggen op plekken, waarvan ik voelde, dat deze plekken wezenlijk waren voor de energie stroom in het lichaam. Hij luisterde naar mijn verhaal en gaf mij aan het eind het mede door hem geschreven „Handboek Jin Shin Jyutsu“ met de opmerking „Dit doe je al min of meer, lees het, ga ermee aan de slag en ga het doorgeven! Daar is behoefte aan in deze wereld“

Jin Shin Jyutsu is een kunst van heling, die ons op eenvoudige wijze kan ondersteunen in hoe we ons lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel verder kunnen ontwikkelen. Jin Shin Jyutsu kan ons met behulp van onze handen en ademhaling van energie voorzien, die tot inzichten leidt hoe we ons leven leuker en makkelijker kunnen maken. We maken daarbij gebruik van de levensenergie die in ons aanwezig is door te werken met handgrepen van vingers en tenen en 26 energiesloten.

Jin Shin Jyutsu is op deze manier levensfilosofie en behandelwijze in een. Al duizenden jaren bekend, en ten tijden van de Boeddha heel gewoon, toen vergeten maar nu terug om ons in deze turbulente tijden vrede, verbinding en kracht te geven.

Nieuwsgierig geworden?
Starterscursus met een zomerprijs.
3-4-5 augustus 2020
Van 10.30u- 16.00u
Bij KIOM  Ukkelstraat 2i 5628TE Eindhoven
Prijs: € 150,-
meer info over de cursus, betaling e.d.:
Wim Hermans
www.jenatuurlijkezelf.info
info@wimhermans.nu
06-33726627

© 2023 Je natuurlijke zelf

Thema door Anders Norén